head1.jpg
STARTSIDA Om tecken Handalfabetet Lektion 1 Teckna mer? Om Tecknologen Ofta Frågade Frågor
teckenkurs_banner_1.jpg

right_ruta1.jpg

Om Tecknologen

Tecknologen AB har funnits i snart 20 år. Vi gör roliga, underhållande och intensiva teckenkurser för personer som behöver tecken i sitt jobb.

Vi lär inte bara ut tecken och att teckna, efter en av Våra kurser känner du dej också motiverad för att verkligen använda tecken på din arbetsplats, med dina elever, dina brukare eller ditt barn. Vi ger dej mer än tecken - vi ger   dej också verktygen du behöver för att använda dom!

DSCN1657.JPG

Våra kurser

präglas av intensitet, glatt humör, glädje och av att levandegöra tecken och teckenanvändning

 

 

En stor portion kunskap kombineras med ett engagemang för "saken" - det att skapa verktyg och förutsättningar för personal som arbater med barn och vuxna som använder, eller är i behov av att använda tecken för sin kommunikation.

  

Teckenkursen på nätet...

...är ett sätt att få dej att känna på hur det är att teckna och att lära dej en del tecken - verkar det nyttigt, intressant och kul?

Då har du det roligaste kvar: att gå en riktig kurs hos oss!
 

Klicka nedan för att komma till vår huvudsida www.tecknologen.se och se när och var våra kurser ges!

 

KURSKALENDER

öppnas i nytt fönster

 

Våra utvärderingar

visar att vi lyckas mycket bra - våra kurser anses som mycket roliga och väldigt intensiva - precis det som behövs för att man ska lära mycket, bli inspirerad och komma tillbaka till sitt jobb med händerna fyllda med tecken!

  

Kursledaren Håkan Ernklev har
visat tecknet "kurs" för
kursdeltagare i över 20 år!

Håkan Ernklev

Håkan Ernklev, som leder våra kurser, är utbildad teckenspråkstolk, men har i över 20 år mest arbetat med tecken- utbildning av personal, föräldrar och andra intresserade.

 

 

Är ni många som behöver tecken?

Då är ett väldigt bra alternativ att köpa kursdagar till er kommun, arbetsplats, assistansbolag, nätverk eller liknande.
Vi genomför kursdagar över hela landet, på olika nivåer i önskad omfattning.

 

Klicka på länken nedan för att komma till vår huvudsida www.tecknologen.se, där du kan läsa mer om att köpa kursdagar av oss!

 

KÖPA KURSDAGAR

öppnas i nytt fönster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(c) 2009 Tecknologen AB
- din resurs när det gäller tecken -